• بهترین خدمات پزشکی را از ما بخواهید

    دکتر حجت ابراهیمی نیک

    فوق تخصص رادیولوژی مداخله ای

    دکتر حجت ابراهیمی نیک - متخصص رادیولوژی

    svg-medic-hospital نوبت دهی اینترنتی بیشتر بخوانید
    دکتر حجت ابراهیمی نیک
  • وبینار سونوگرافی گردن - بزرگداشت پروفسور حبیب مظاهر

    سخنرانی دکتر حجت ابراهیمی نیک

    با موضوع تازه های سونوگرافی پاراتیروئید

    ساعت 10:20 تا 10:45 روز جمعه 4 تیر ماه 1400

    svg-medic-hospital لینک وبینار بیشتر بخوانید
    وبینار سونوگرافی گردن - بزرگداشت پروفسور حبیب مظاهر
  • وبینار ندول تیروئید

    همراه با سه امتیاز بازآموزی - ساعت 9 تا 13 روز پنجشنبه 22 دی ماه 1400

    svg-medic-hospital برای ثبت نام در وبینار کلیک کنید
    وبینار ندول تیروئید سخنران دکتر حجت ابراهیمی نیک
  • هشتمین کنفرانس بین المللی ACTA 2022

    ابلیشن رادیوفرکانس سرطان های عود کننده تیروئید

    دکتر حجت ابراهیمی نیک

    29 مهر لغایت یکم آبان 1401

    svg-medic-hospital بیشتر بخوانید
    هشتمین کنفرانس بین المللی ACTA 2022 ابلیشن رادیوفرکانس سرطان های عود کننده تیروئید
1 2 3 4

مصاحبه دکتر ابراهیمی نیک در خصوص درمان قطعی واریس بوسیله امواجRF

محققان کشور با انجام روش کمتر تهاجمی بر روی بیش از هزار بیمار مبتلا به واریس موفق به درمان قطعی این بیماری بوسیله ی امواج RF شدند. این روش که در زمان بسیارکمی با بی حسی موضعی انجام می شود، فرد تحت 10 تا 20 دقیقه عمل درمان و از بیمارستان ترخیص می شود این مطالعه بر روی هزار و بیست بیمار در بیمارستان امام خمینی و گلستان نیروی دریای ارتش با موفقیت 95 درصد انجام شده است حاصل این تحقیق در مجلات معتبر خارجی به چاپ رسیده است.

دکتر حجت ابراهیمی نیک فلوشیپ رادیولوژی مداخله ای در خصوص این عمل گفت: علایم این بیماری تغییر رنگ پوست، برجستگی های متعدد در ناحیه پا و در مراحل بعدی  و پیشرفته این بیماری ورم و زخم هایی در ناحیه مچ و ساق پا می باشد این بیماری معمولا ارثی است اما در افرادی که شغل هایی ایستاده دارند نیز شایع است روش قبلی درمان واریس جراحی و خارج کردن  عروق معیوب بود که عوارض زیادی ازجمله بیهوشی درد خونریزی و تغییرات پوستی و دوره نقاهت طولانی برای بیمار به همراه داشت.

دکتر حجت ابراهیمی نیک

تیمی فوق حرفه ای

درمان به روش کمتر تهاجمی

درمان به روش کمتر تهاجمی روش و تکنیک جدیدی است که در آن بجای برش های نسبتا وسیعی در بدن بیمار درمان تنها با چند سوراخ کوچیک انجام میشود و عوارض بسیار پایینی نسبت به درمان های کلاسیک دارد .

Clinka-service-1

عوارض کمتر

Clinka-service-1

زمان کمتر در پروسه درمان

Clinka-service-1

عدم نیاز به مصرف دارو پس از درمان

Clinka-service-1

برگشت ناپذیری توده ها

بلاگ

سونوگرافی تیروئید و پاراتیروئید

سونوگرافی تیروئید و پاراتیروئید

سونوگرافی تیروئید و پارائیروئید از امواج صوتی برای تولید یک سری تصاویر از غده تیروئید استفاده می کند که به وسیله آن دکتر رادیولوژیست متوجه شکل و اندازه این غده در بدن می شود، کم کاری و پرکاری غده تیروئید و یا بیماریهایی که مربوط به آن هستند می توانند سایز و شکل آن را تغییر داده و باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای بیمار شوند، از این رو زمانی که دکتر متوجه آثاری از بیماری های مربوط به غدد تیروئید در بیمار می شود درخواست انجام این تست را می کند. این نوع تصویربرداری در زمانی انجام می شود ک پزشک نیاز به بررسی بافت تیروئید و بررسی وجود ندول تیروئید در آن را داشته باشد.

با توجه به اینکه تصاویر تولید شده در حین سونوگرافی تصویر آن تایم و در لحظه است، پزشک از این روش می تواند برای دیگر پروسیجر های پزشکی لازم از جمله نمونه برداری تیروئید استفاده کند، سونوگرافی تیروئید 

از علایم و نشانه های تیروئید چه می دانید؟

از علایم و نشانه های تیروئید چه می دانید؟

میلیون ها نفر دچار مشکلات تیروئیدی هستند اما اکثریت آنها از آن بی خبرند. تیروئید غده ای پروانه ای شکل است که در گردن قرار گرفته است، غده مهم در متابولیسم و سوخت وساز بدن محسوب می شود. وقتی غده تیروئیدتان خوب عمل نکند، می تواند بر هر جنبه از سلامتیتان، به ویژه وزن، افسردگی و سطح انرژی تان اثر بگذارد.

ازآنجاکه مشکلات تیروئیدی که تشخیص داده نشده اند می تواند به شدت موجب چاقی، بیماری های قلبی، افسردگی، اضطراب، ریزش مو، ناکارایی جنسی، ناباروری و علائم و مشکلات دیگر شوند، خیلی مهم است که مراقب وضعیت سلامتی خودتان باشید.

برای اینکه مشکل تیروئید داشته باشید لازم نیست همه این علائم را در خود مشاهده کنید. در زیر به چند مورد از متداول ترین علائم و نشانه های تیروئید اشاره می کنیم:

سونوگرافی داپلر

سونوگرافی داپلر

سونوگرافی داپلر با اندازه گیری میزان تغییر در یک فرکانس مشخص می تواند سرعت جریان خون را تخمین بزند، در طی سونوگرافی دکتر متخصص رادیولوژی با چرخاندن یک پروپ آغشته به ژل سونوگرافی، در ناحیه مورد نظر، شرایط را بررسی می کند.

این روش به عنوان یک روش جایگزین برای موارد تهاجمی مانند آنژیوگرافی انجام می شود، در روش آنژیوگرافی با تزریق یک ماده رنگی در رگهای خونی و با کمک اشعه ایکس تصویر مورد نظر نشان داده می شود.

 

درمان واریس با روش فرکانس رادیویی داخل وریدی

درمان واریس با روش فرکانس رادیویی داخل وریدی - RF واریس

درمان واریس با روش فرکانس رادیویی داخل وریدی

واریس چیست ؟

رگ های تار عنکبوتی همان رگ های نازک و ریزی هستند که گاهی از زیر پوست خودنمایی می کنند و ظاهر پوست را نا زیبا نشان می دهند. واریس برای خانم ها بسیار آزاردهنده است.
همه چیز از یک درد گنگ و احساس خستگی در پا شروع می شود. شاید خیلی از افراد آن را پشت گوش بیندازند و منتظر بنشینند تا روزی این درد برطرف شود غافل از اینکه یکی از سیاهرگ های پایشان روزبه روز گرفتگی بیشتری پیدا می کند و… بعد از آن یک روز می بینند قسمتی از پایشان تغییر رنگ داده و متورم شده و به شدت دردناک است.
انواع دیگری از برجستگی های عروقی به جز واریس ممکن است در پاها دیده شود. تلانژ کتازی، عروقی با قطر۴/۰-۱/۰ میلی متر می باشند که به شکل خطوط نازک به رنگ قرمز هستند. عروق شبکه ای، قطورتر (۴-۲ میلی متر) و پر رنگ تر هستند.
میزان شیوع این اختلال بین %۵۰ -۱۰ تخمین زده می شود. البته این میزان با بالا رفتن سن افزایش می یابد. زنانی که چندین بارداری و زایمان داشته اند شانس بیشتری دارند و احتمالاً میزان شیوع در جوامع شهری بیش تر از جوامع روستایی است.

مداخلات کمتر تهاجمی رادیولوژی توده های پستان

مداخلات کمتر تهاجمی رادیولوژی توده های پستان

توده پستان بصورت یک نقطه متورم موضعی در پستان ایجاد می شود. فرد دارای چنین توده ای می تواند متوجه تفاوت آن با بافت معمول در همان پستان یا در سمت دیگر شود. توده های پستانی به دلایل مختلف ظاهر می شوند. اغلب این توده ها سرطانی نیستند و هیچ خطری ندارند. از علل تشکیل این توده ها می توان به عفونت، تروما، فیبروآدنوم، کیست، نکروز چربی یا پستان فیبروکیستیک اشاره کرد. هر چند این توده ها عمدتاً در زنان دیده می شوند اما مردان نیز می توانند به آن دچار شوند.

فردی که در سینه خود توده ای احساس می کند باید در اولین فرصت ممکن برای بررسی آن اقدام کند.

توده های کبد علت علائم و روش های درمان

توده های کبد: علت, علائم و روش های درمان

توده های کبدی عبارتند از رشد غیرطبیعی بافت های کبدی که به دلایل مختلفی روی می دهند. بسیاری از آنها نیازی به درمان ندارند. شاید ندانید که به آنها مبتلا هستید. اگر در معرض خطر بوده یا علائمی را تجربه می کنید با پزشک خود صحبت کنید. ممکن است پزشکان آزمایشات یا برنامه نظارتی تخصصی را برای بررسی تغییراتی که نیاز به مراقبت بیشتر دارند، توصیه کنند. به یاد داشته باشید اگر مطالعات تصویربرداری علائم ضایعه کبدی را نشان دهند ممکن است این توده ها جدی نباشد و فقط تعداد کمی از این توده ها سرطانی هستند.

تفسیر-جواب-آزمایش-FNA-تیروئید

هر آنچه باید درباره جواب آزمایش FNA تیروئید و تفسیر آن بدانید

پس از اینکه به نزد پزشک خود مراجعه کردید و آزمایش FNA تیروئید انجام شد، معمولا باید حداقل 2 هفته برای مطلع شدن از نتایج نمونه برداری منتظر باشید. به طور کلی 6 حالت را می‌توان برای نتایج آزمایش FNA تصور کرد:

1- خوش‌خیم:

نزدیک به 80 درصد مواقع، ندول‌ها خوش‌خیم هستند و خطری برای فرد ندارند. علت اصلی تورم ندول‌ها در این شرایط، کیست‌های تیروئیدی هستند. درصد خطا در این حالت حدود 3 درصد است.

گواتر بزرگ شدن تیروئید

گواتر (بزرگ شدن تیروئید) چیست؟

با اینکه عدم درمان گواتر، معمولا موجب سرطان نمی‌شود؛ اما می‌تواند عوارض جدی به دنبال داشته باشد؛ از جمله: مشکلات تنفسی یا بلع، مشکلات قلبی و شکستگی استخوان. پس توصیه می کنیم در صورتی که یک یا چند مورد از علائم گواتر(که در بالا گفته ایم) را دارید برای تشخیص آن به پزشک متخصص مراجعه نموده و در صورتی که از ابتلای به آن مطمئن شدید بلافاصله برای درمان آن اقدام نمایید. سایز غده تیروئید، علایمی که بیمار دارد و علت ایجاد گواتر می تواند مبنای درمان آن باشد. اگر گواتر، در اثر کمبود ید باشد، مصرف دوزهای کمی از ید می‌تواند تجویز شود. ید رادیواکتیو می‌تواند غده تیروئید را کوچک کند. با انجام جراحی نیز همه یا بخشی از 

تمامی حقوق وب سایت برای دکتر ابراهیمی نیک محفوظ است.
آپارات دکتر ابراهیمی نیک